Otthonról, kényelmesen!

Cégünk azonnali készpénzfizetéssel vásárolja meg személy – kisteher gépjárművét, akár 1 órán belül, több, mint 15 év tapasztalattal.

Kortól, márkától, állapottól függetlenül, akár hitellel terhelt is.
Ehhez Önnek mit kell tennie?

• Tárcsázza a megadott telefonszámot, ahol diszpécserünk felveszi a gépjármű adatait
• Az adategyeztetés után cégünk mobil üzletkötőt küld ki a megadott címre díjmentesen.
• Üzletkötőnk az autója állapotát felméri és értékeli.
• Megegyezés után azonnal, készpénzben kifizeti.

Autófelvásárlás! Szeretné jó áron értékesíteni autóját?
Jó helyen jár! Cégünk segít Önnek!

Roncsautók, használt autók, sérült és törött gépjárművek felvásárlása az egész ország területén! Expressz gyorsasággal, expressz ügyintézéssel, 100%-os megbízhatósággal!

Felvásároljuk, ha

 • személygépjármű,
 • tehergépjármű,
 • motorkerékpár, robogó,
 • sérült, törött vagy hibás autó,
 • külföldről behozott autó,
 • bank által finanszírozott, hitellel terhelt gépjármű,
 • zálogban lévő autó,
 • túl idős, öreg autó,
 • lízingelt, maradványértékes autó

Csak hívnia kell telefonszámunkat és kölcsönös megoldást találva felvásároljuk Öntől gépjárművét! Bízzon bennünk, mi nem okozunk csalódást Önnek!

Nincs korlátozás

 • nincs évjárat megkötés
 • nincs típus korlátozás
 • nincs műszaki kifogás

A használtautó felvásárlás keretein belül mi adásvételi szerződéssel megvásároljuk Öntől a feleslegessé vált, vagy sérült, törött, műszaki hibás gépjárművét. Minden esetben dokumentáljuk az adásvételt! A kialkudott vételárat az Ön igényeinek megfelelően akár készpénzben, akár átutalással egyenlítjük ki a megadott bankszámlára. A további ügyintézéssel nem kell bajlódnia, a szerződés aláírását követően ránk hárul minden egyéb ügyintézési eljárás.

Bank által finanszírozott autó felvásárlása

Nem tudja, akarja fizetni banki hiteles gépkocsiját? Magasabb a havi törlesztő, mint amennyit az Ön pénztárcája elbír? Vagy banki finanszírozás miatt nem tudja értékesíteni autóját? Hiteltartozás van rajta? Felhalmozódott a törlesztő részlet?

Keressen minket és mi találunk Önnek is kedvező és megfelelő megoldást!

A fennálló tőketartozást rendezzük Ön helyett a finanszírozó céggel és adásvételi szerződés keretein belül megvásároljuk gépjárművét, ha Önnek már nincs szüksége rá.

Zálogban lévő autó felvásárlása

Zálogban van autója és nem tudja kiváltani? Rugalmasan szeretné eladni, hogy még Önnek is maradjon valamennyi a vételárból?

Keressen minket elérhetőségeinken! Szinte biztos, hogy tudunk segíteni!

Idős / öreg / hibás autó felvásárlása

Eljárt az idő járműve felett? Elromlott és már gazdaságtalan lenne a javítása?

Hívja telefonszámunkat felvásárlási ajánlatunkért!

Törött, totálkáros, roncs autó felvásárlás

Kevésnek ítéli meg a biztosító által fizetett kártérítési összeget?

Lízingelt autó felvásárlás, maradványértéken történő felvásárlása

Lejárt a nyílt végű pénzügyi lízing gépjárművén? Tartósbérletes autója eladó sorba került? Frissíteni kívánják a céges autóflottát?

Mi felvásárlójuk gépjárműparkját, megvásároljuk a kifutó nyíltvégű lízing maradványértékén az eszközt! Küldje meg részünkre az adatokat és mi elkészítjük Ön számára a legkedvezőbb ajánlatot!

Jelentkezzen és visszahívjuk!

Expressz használtautó felvásárlás, megbízható ügyintézés keretén belül, kedvező áron!

Kérésére, igényére az általunk felvásárolt használt gépjárművet (törött, sérült, hibás állapot esetén) ingyen el is tudjuk szállítani telephelyünkre! Még a szállítást sem kell megoldania! Hívja telefonszámunkat!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését és használtautó felvásárlási megállapodást, adásvételt kötünk, a kialkudott vételárat akár készpénzben, kár átutalással kiegyenlítjük Önnek.

Várjuk Önt telephelyünkön, vagy akár – igényeihez és kéréséhez igazodva – a felvásárlási tárgyalásra akár az Ön otthonában is lehetőséget adhatunk, hívásra kiszállunk otthonába. Az általunk létrejött használtautó felvásárlásokat adásvételi szerződés aláírásával dokumentáljuk.

Kérje ajánlatunkat, hívja telefonszámunkat, írjon emailt nekünk! Ne keresgéljen, kutakodjon tovább az interneten! Cégünk jelenti a megoldást az Ön számára!

Hogyan adjon túl luxus autóján gyorsan?

Napjaink egyik legkedvezőbb előnye egyben hátrány is! A luxus ugyanis elérhetővé vált szinte bárki számára, azonban egyszerűbb a luxust megteremteni, mint túladni rajta! Ezt azokra a luxus autókra értjük, amit hitelből vagy lízingre vett a tulajdonosuk, majd valamilyen okból kifolyólag szeretne megszabadulni a gépjárműtől. Ez azonban nem egyszerű folyamat, hiszen míg a tulajdonos részletre vásárolta, egy összegben szeretne megszabadulni tőle, amit sokan nem engedhetnek meg maguknak.

Mi lehet a megoldás? Luxus autó felvásárlásával is foglalkozó cégünk a lehető legkedvezőbb áron átveszi Öntől a gépjárművet! És hogy milyen előnyökkel jár, ha hozzánk fordul?

Gyorsan és egyszerűen megszabadulhat luxus gépjárművétől, kedvező feltételek mellett! Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és megállapodni az Önnek legideálisabb feltételekről, majd kényelmesen hátradőlni, és hagyni, hogy mi minden mást elintézzünk! Bízza ránk a luxus autója felvásárlását!

Megunta vagy nagyobbra cserélné autóját? Mi tudjuk a megoldást!

Gyakran előfordul, hogy egykor jó szolgálatot tevő autónkat egyszer csak megunjuk, egyes eseteken pedig kinőjük. Ha bővül a család, bizonyos járművek már nem felelnek meg az újonnan kialakult igényeknek. Ilyen esetekben a használtautó felvásárlás kiváló megoldás lehet.

Az új jövevény érkezésével tágasabb, valamint egyszerűbben fenntartható autóra érdemes váltani, hiszen el kell férnie a babakocsinak, a kiegészítőknek és a gyerekülésnek is. Természetesen a család biztonsága is elsődleges helyet foglal el a fontossági listán, így általános elvárás, hogy legyen benne légzsák, ABS és tolatóradar, és mindehhez társuljon egy strapabíró kivitelezés is.

Fontos belegondolnunk abba is, hogy egy új autó megvásárlása bizony nem kevés pénz, ha viszont a használtautó felvásárlás mellett döntünk, a régi autónkért kapott pénzt beleforgathatjuk az új autó megvásárlásába!

Döntsön Ön is a használtautó felvásárlás mellett és forduljon hozzánk! Mi felvásároljuk régi autóját!

Túladna autóján? Forduljon hozzánk!

Manapság a legtöbb háztartásban már szinte alapvető egy saját gépkocsi. Az autók nagyban megkönnyíthetik a mindennapokat, kényelmesebb velük az utazás, mint a tömegközlekedésben, könnyebben szállítunk velük dolgokat, mintha kézben cipelnénk, továbbá egyes esetekben gyorsabban is eljutunk az adott helyre.

Sajnos az autók előnyei ellenére se engedhetik meg sokan maguknak, hogy a lehető legkényelmesebb és legmagasabb szinten teljesítő gépjárművük legyen, így sokszor az előző előnyök csökkennek. Egy vadonatúj autó sokba kerülhet, így ha még sikerül is hitelhez folyamodni, akkor se biztos, hogy elengedő pénz gyűlik össze, részletre vásárolt autóknál pedig több veszély is fennáll. Ha szeretne új autót vásárolni, adja el használt, régi gépjárművét!

Cégünk a használtautó felvásárlásra szakosodott. Egészítse ki meglévő vagyonát, amit új autóra fordítana, és hozza el hozzánk használt autóját! Használtautó felvásárlással kapcsolatban tovább érdeklődhet weboldalunkon!

Használtautó felvásárlás: kérjen árajánlatot!

Mindenki azt szeretné, ha különféle teendőit könnyedén tudná intézni. Mit jelent ez? Lehetőleg ne emésszen fel túl sok időt, ne kerüljön rengeteg energiába és természetesen az sem árt, ha anyagi szempontból is előnyösen alakul az ügyintézés. Az autókkal kapcsolatosan ezeknek a szempontoknak szintén teljesülniük kell ahhoz, hogy minden simán menjen.

Adás-vétel intézéséhez keresi az egyszerű, praktikus megoldást? Mi most pontosan ilyet kínálunk Önnek! Azoknak az autó tulajdonosoknak szeretnénk megkönnyíteni a dolgát, akik szeretnének túladni régi autójukon, egyéb járművükön, hiszen használtautó felvásárlást vállalunk, igazán kedvező feltételek mellett!

Nem csupán használt, de törött, hiányos vagy roncsautókat is felvásárolunk Öntől! Gondoljon bele, hogy nem kell többet a tárolással, vevőkereséssel, szállítással, eladással foglalkoznia – ezt mi mind elintézzük Ön helyett, és kedvező áron felvásároljuk régi autóját!

A részletekkel kapcsolatban keressen minket bizalommal, és kérjen árajánlatot használtautó felvásárlásra!

Jelentkezzen és visszahívjuk!

Ha reménytelennek tűnik az eladás: használt autó felvásárlás

Használt autónkat eladni sosem egyszerű, kivéve, ha irreálisan kevés pénzt kérünk érte, azonban ezt nyilván szeretnénk elkerülni. Természetesen minden ember a tökéletes autót keresi a lehető legolcsóbban, ezért nagyon sokan már kis hibáktól is elrettennek.

Ez az eladó részéről azzal jár, hogy sok vevőjelöltnek megmutatja az autóját, időt és pénzt szán rá, azonban a legtöbb esetben eredmény nélkül. Néhány ilyen után pedig elmegy a kedve az egész procedúrától. Ha szeretné ezt elkerülni, válassza egyből használtautó felvásárlással foglalkozó cégünket!

Budapesti autó vétellel foglalkozó cégünk gyorsan, mindenféle bonyodalom nélkül, akár készpénzért vásárolja meg eladni kívánt járművét. Önnek nem kell hirdetéssel törődnie, nem kell időt szánnia az érdeklődőkre, csak felvenni velünk a kapcsolatot! Hívjon minket bizalommal bővebb információkért, munkatársaink készséggel segítenek a használtautó felvásárlással kapcsolatban, és akár már holnap elkezdheti keresni új autóját!

Hívjon minket a +36 30 649 8103-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet most!